• 'U heeft totale grip op herstel- en onderhoudsprocessen '

  • 1

Luminext is innovator en marktleider in beheer- en managementsystemen voor intelligente openbare verlichting en andere objecten in de buitenruimte. Al meer dan 10 jaar leveren we energiezuinige en kostenbesparende oplossingen aan overheden en bedrijven en de industrie.
 

Missie 

Luminext wil een duurzame, veilige, comfortabele en leuke buitenruimte voor iedereen. Luminext levert innovatieve producten en diensten om overheden, bedrijven en de industrie te helpen bij het verkrijgen van de totale regie over de openbare ruimte.

Naast het creëren van een veilige en aantrekkelijke leef- en werkomgeving zijn het verlagen van de operationele kosten en investeringen, een efficiënte operatie, het verminderen van het energieverbruik en het minimaliseren van lichtvervuiling leidend bij onze ideeën. 

Onze oplossingen kenmerken zich bovendien door eenvoud, stabiliteit en respect voor de gebruiker en zeer slimme ‘open’ technologie. Onze producten worden ontwikkeld door mensen die de laatste inzichten wat betreft samenwerken dagelijks in praktijk brengen. We ontwikkelen, realiseren en ondersteunen. 

Samen leveren we een bijdrage aan oplossingen voor een moderne, duurzame en veilige buitenruimte. Kennis en onderling vertrouwen en naadloos modern teamwork vormen de basis voor alles wat we doen. Wij besteden daarom de grootst mogelijke zorg aan alle mensen in het Luminext team. Intern en extern.


Multidisciplinair team

De Luminext organisatie is volledig ‘agile’. Ons team is multidisciplinair en doelgericht, super flexibel en meetbaar efficiënt. Het plezier in het werk staat voorop. We zijn zowel technisch als organisatorisch sterk en daarbij staat de zorg voor elkaar en voor de markt centraal.

 

Eneco Groep

Als zelfstandig bedrijf is Luminext onderdeel van Eneco Groep. Eneco Groep is een groep van bedrijven, actief in de energiesector of in het ontwikkelen van daaraan gelinkte oplossingen gericht op het realiseren van slimme, duurzame steden. Met elkaar en samen met klanten en partners werkt Eneco Groep aan de missie: 'duurzame energie van iedereen', zodat mensen zelf de regie nemen over energie. Met deze consistente koers is Eneco Groep koploper op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Met slimme producten en diensten bieden we nationaal en internationaal toegevoegde waarde aan consumenten en bedrijven. En door het opwekken van groene energie leveren we een maatschappelijke bijdrage.