• 'De Open API maakt externe softwarekoppelingen mogelijk'

  • 1

Luminext loopt voorop in smart OVL toepassingen. U kunt rekenen op uitgebreid advies en een passend plan van aanpak voor het verduurzamen van de openbare verlichting in uw regio.

Om om goed van dienst te zijn, volgen we de trends en ontwikkelingen op het gebied van verlichting, milieu en technologie op de voet. We zijn sterk in het bedenken van oplossingen die gericht zijn op de toekomst. 


Smart City binnen handbereik

In een Smart City maken intelligente technologieën de maatschappij duurzamer en het leven comfortabeler en efficiënter. Met de nieuwste smart applicaties wordt het verzamelen en opslaan van actuele, betrouwbare informatie mogelijk. Het nemen van gefundeerde beslissingen op basis van big data wordt werkelijkheid.

Smart meterintegratie, TF-vervanging, elektrisch vervoer, laadpuntenbeheer en afvalmanagement; dat is nog maar het begin van wat er straks allemaal mogelijk is met de smart toepassingen in uw dorp of stad. Ook faciliteiten op straat voor ouderenzorg en crowd management hebben de toekomst.


Uw partner voor het creëren van uw Smart City

De software en hardware voor smart OVL van Luminext zijn zo ontworpen dat ze meteen de basis vormen voor alle andere gewenste smart toepassingen in uw stad of streek. Zo bouwt u met onze nieuwste generatie business intelligence oplossingen niet alleen aan een sterk en intelligent netwerk voor openbare verlichting, maar ook aan uw Smart City. 

Alle applicaties voor het aansturen van het gebied worden eenvoudig en draadloos gekoppeld en beheerd via hetzelfde Luminext platform waarmee uw verlichting wordt gemanaged. Hoge investeringen voor extra verbindingen zijn niet nodig.