Voortaan heeft u alle slimme apparaten voor de openbare verlichting onder controle. De nieuwste Device Management module in Luminizer 5.1 geeft u inzicht in de statussen van al uw ‘devices’. Van OLC tot en met sensor. U weet precies wat er aan de hand is.

Overzichtelijk dashboard

Bij deze module zit een handig Device Management dashboard. U ziet hierop in één oogopslag de statussen van de OLC’s en Gateways, VSA’s en sensoren in uw dynamische verlichtingsnetwerk.
Op het dashboard wordt niet alleen getoond welke verlichting niet werkt, maar ook wat daarvan de oorzaak is.

Detailinformatie

Op het dashboard ziet u bijvoorbeeld of er sprake is van een kapotte lamp, een VSA zonder spanning, een gateway die offline is of een storing in de communicatie met de OLC. In aantal, op een overzichtelijk kaart of in een tabel. Per device kunt u doorklikken om de details te zien. De Device Management module checkt bovendien of de schakelmomenten en de dimpercentages  werkelijk zijn uitgevoerd zoals u dat vooraf heeft ingesteld.

Een prettige en veilige leefomgeving

Uiteraard wordt deze module doorontwikkeld voor toepassingen waarvan u ook in de toekomst profijt heeft. Zo presenteert deze module straks de data uit de sensoren die gekoppeld zijn aan uw installatie. Denk bijvoorbeeld aan de meetgegevens over de verkeersintensiteit op de weg, de snelheid van weggebruikers, de resultaten van fijnstof- en CO2-metingen en het verloop van de buitentemperatuur.

De nieuwe Devicemanagement module is automatisch beschikbaar voor iedereen die zijn dynamische verlichting bestuurt met de Luminizer beheer- en bedieningssoftware van Luminext.