TALQ 2.6.1 Certificering

Luminext’s Luminizer CMS Behaalt TALQ 2.6.1 certificering: een nieuwe mijlpaal in smart city technologie.

Luminext, een vooraanstaande speler in slimme verlichtingsoplossingen, heeft onlangs de TALQ 2.6.1 certificering behaald voor hun Luminizer Central Management System (CMS). Deze certificering bevestigt dat het Luminizer CMS volledig compatibel is met de internationale TALQ-standaard voor slimme openbare verlichting, wat bijdraagt aan de interoperabiliteit van slimme verlichtingstechnologieën wereldwijd.

Nieuws

In het nieuws

In ‘Nieuws’ leest u de ‘need to know’ voor iedereen in de openbare verlichtingsbranche.

TALQ is een wereldwijd erkende standaard voor het beheer van slimme openbare verlichting en andere slimme stadsoplossingen. Met de nieuwste versie, TALQ 2.6.1, zijn er nieuwe mogelijkheden en verbeteringen toegevoegd op het gebied van data-uitwisseling, beveiliging en flexibiliteit.

Dankzij de TALQ-certificering kunnen gemeenten en steden die kiezen voor het Luminizer CMS profiteren van een toekomstbestendige oplossing die naadloos kan samenwerken met andere systemen en leveranciers. Dit biedt hen meer flexibiliteit in hun slimme stadsprojecten, terwijl het beheer van verlichting, energiebesparing en onderhoud efficiënter verloopt.

Reactie Luminext: “Wij zijn erg trots op deze prestatie,” aldus Robert Tissing van Luminext. “Het behalen van de TALQ 2.6.1 certificering onderstreept onze toewijding aan innovatie en kwaliteit. Het stelt onze klanten in staat om meerwaarde te creëren in hun slimme stadsinfrastructuur, zonder zich zorgen te hoeven maken over compatibiliteit of systeemintegratie.”

Met deze certificering blijft Luminext vooroplopen in de ontwikkeling van slimme verlichtingsoplossingen en biedt het bedrijven en overheden de mogelijkheid om hun verlichting efficiënter en duurzamer te beheren.

Over Luminext

In 2023 heeft Luminext als een van de eerste Nederlandse leveranciers haar producten gecertificeerd voor TALQ. Luminext is een actief lid binnen het consortium en draagt bij aan de ontwikkeling en het op de markt brengen van het TALQ Smart City Protocol.

Wil je meer weten wat Luminext en TALQ voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via sales@luminext.eu 

Voor meer informatie over TALQ, de gecertificeerde oplossingen en het TALQ consortium klik hier.

Heb je vragen

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsartikel neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcel Hollanders
Marcel Hollanders

Account Manager